Üdvözöljük

40 éve nyitottuk meg szervizünket Nagykőrösön. Az elsők között voltunk az országban a kerti és erdészeti gépek garanciális időn beüli javításával foglalkozó cégek között.

Javítottuk a gépeket garancián túl is természetesen. Kezdetekben a Briggs & Stratton motorok és az akkor még futó profi kerti gépek javítása volt a fő profil. Pap Kálmán neve jól csengett a szakmában az első évek elteltével. A ma piacvezető cégek nagy része az országba településük kezdetétől a partnereink és gyümölcsöző kapcsolatot ápolunk.

A 2000-es évek elejétől már partnerünk az AL-KO az MTD és a Husqvarna cégek is. 2008 hozta életünkben a nagy változást amikor megnyitottuk a kecskeméti szervizünket. A válság nekünk is hozott nehezebb időket, de ennek ellenére talpon maradtunk és bővíteni is tudtunk. 2011-es évtől felvállaltuk a DULEVO profi takarítógépek és seprőgépek valamint a SOLO és MURRAY gépek forgalmazását.

2013-ban nyertünk egy pályázatot, s tudtunk egy telephelyet vásárolni Kecskeméten. Első lépésben 2014 augusztusában megtudtunk nyitni egy ÜZLETHÁZAT a Ceglédi út 92. szám alatt. Második ütemben a saját Szervizet szeretnénk felépíteni az új telephelyünkön.

Mi eladás előtt minden esetben tájékozódunk a felhasználási területről és a vevő igényei szerint adunk ajánlatot. Az általunk eladott gépek minden esetben üzembe helyezve és a gép megfelelő használatához szükséges információkkal kerülnek a kedves vevőhöz.

Reméljük sikeres mind két fél számára virágzó kapcsolatot tudunk kialakítani. Köszönjük, hogy meglátogatta weblapunkat.

Papcsi kert és hobby kft.